Зворотний зв’язок

    Управління якістю

    На заводі «ЕКОР ТЗ» впроваджено систему керування безпечністю харчових продуктів стосовно виробництва круп.
    Наше виробництво відповідає вимогам ДСТУ ISO 22000:2019 (HACCР).

    Управління якістю
    Якісна сировина
    Добірна сировина
    Екологічно чистий продукт
    Корисний
    продукт
    Легко готувати
    Легко готувати
    Перш ніж стати крупою, зерно проходить кілька основних етапів виробництва:
    01
    Приймання сировини від постачальника
    Зерно, яке надходить на підприємство від постачальників, проходить лабораторний контроль якості згідно ДСТУ. Зерно, яке пройшло попередній контроль, зважується разом з автомобілем на автомобільних (вантажних) вагах. Залежно від показників якості зерна проводиться розрахунок його залікової маси (за формулою Дюваля) та визначення класу (відповідно до вимог ДСТУ).
    01
    Приймання сировини від постачальника
    02
    Розвантаження
    Партії зерна розвантажують на зерноприймальних комплексах з урахуванням його властивостей та показників якості.
    02
    Розвантаження
    03
    Очищення
    Зерно, яке потребує доробки, очищають від сторонніх домішок на зерноочисних машинах – сепараторах, трієрах, аспіраційних колонках. Показники якості сировини контролюють працівники лабораторії.
    03
    Очищення
    04
    Сушіння
    Процес сушіння зерна є одним із найважливіших етапів обробки та доведення сировини до базисних показників якості та підготовки його до тривалого зберігання.
    04
    Сушіння
    05
    Зберігання сировини
    Зерно з базисними показниками потрапляє в силоса - сучасні зерносховища, які обладнані датчиками контролю якості сировини. Лабораторією контролюється якість зерна в силосах протягом усього періоду зберігання. Проводиться безперервне вимірювання та реєстрація показників. Всі дані виводяться на монітор в реальному часі та додатково зберігаються в архів лабораторії.
    05
    Зберігання сировини
    06
    Виробництво
    На етапі виробництва зерно проходить шлях від сировини до готової продукції: очищення, гідротермію, сушку, лущення, шліфування, полірування, подрібнення та інші процеси виробництва.
    06
    Виробництво
    07
    Очистка фотосепаратором
    Фотосепаратор – одна з найсучасніших машин в зерноочистці. Він забезпечує фінішний контроль по багатьом параметрам. За допомогою фотосепаратора видаляються зіпсовані зерна та інші домішки, які за кольором та розміром відрізняються від заданого еталону.
    Фотосепаратор
    07
    Фотосепаратор Фотосепаратор
    08
    Пакування
    Уся готова продукція фасується у пакети із масою нетто 0,9 кг., 1,0 кг., або мішки вагою 10 кг., 40 кг., 45 кг. та 50 кг. Пакети складаються в групові пакування, з відповідним маркуванням на етикетках.
    08
    Пакування
    09
    Зберігання
    Готова упакована продукція розміщується на стелажах та зберігається окремо по кожному виду, сорту і даті виробництва. Складські приміщення відповідають нормам зберігання упакованої продукції.
    09
    Зберігання
    10
    Відвантаження
    На завершальному етапі продукція переходить в фазу реалізації товару. Завдяки плануванню та стабільному виробництву ми маємо можливість в короткий термін обробити та відвантажити усі отримані замовлення від торговельних мереж, щоб наша продукція завжди була поруч з вашим домом. Ви вже сьогодні можете знайти смачну та здорову основу раціону для своєї (всієї) сім’ї.
    10
    Відвантаження
    Наші нагороди


    partner
    partner
    partner
    partner
    partner
    partner
    partner
    partner
    Наші партнери

    Команда «Екор ТЗ» має чітко визначену мету: забезпечити українські торгові мережі та кожного українця якісними, смачними зерновими культурами з якісної сировини за хорошою ціною та чіткою системою співпраці.

    Разом із заведенням на ринок якісного продукту, наша команда прагне систематично формувати та розвивати культуру споживання круп, а також популяризовувати цю філософію серед людей, які дбають про своє здоров’я.