Зворотний зв’язок
Управління якістю
На заводі «ЕКОР ТЗ» впроваджено систему керування безпечністю харчових продуктів стосовно виробництва круп.
Наше виробництво відповідає вимогам ДСТУ ISO 22000:2019 (HACCР).
![Управління якістю](/wp-content/themes/ekor/assets/img/quan-bg.jpg)
Добірна сировина
Корисний
продукт
продукт
Легко готувати
Перш ніж стати крупою, зерно проходить кілька основних етапів виробництва:
01
Приймання сировини від постачальника
Зерно, яке надходить на підприємство від постачальників, проходить лабораторний контроль якості згідно ДСТУ. Зерно, яке пройшло попередній контроль, зважується разом з автомобілем на автомобільних (вантажних) вагах. Залежно від показників якості зерна проводиться розрахунок його залікової маси (за формулою Дюваля) та визначення класу (відповідно до вимог ДСТУ).
01
![Приймання сировини від постачальника](/wp-content/themes/ekor/assets/img/step-1.png)
02
Розвантаження
Партії зерна розвантажують на зерноприймальних комплексах з урахуванням його властивостей та показників якості.
02
![Розвантаження](/wp-content/themes/ekor/assets/img/step-2.png)
03
Очищення
Зерно, яке потребує доробки, очищають від сторонніх домішок на зерноочисних машинах – сепараторах, трієрах, аспіраційних колонках. Показники якості сировини контролюють працівники лабораторії.
03
![Очищення](/wp-content/themes/ekor/assets/img/step-3.png)
04
Сушіння
Процес сушіння зерна є одним із найважливіших етапів обробки та доведення сировини до базисних показників якості та підготовки його до тривалого зберігання.
04
![Сушіння](/wp-content/themes/ekor/assets/img/step-4.png)
05
Зберігання сировини
Зерно з базисними показниками потрапляє в силоса - сучасні зерносховища, які обладнані датчиками контролю якості сировини. Лабораторією контролюється якість зерна в силосах протягом усього періоду зберігання. Проводиться безперервне вимірювання та реєстрація показників. Всі дані виводяться на монітор в реальному часі та додатково зберігаються в архів лабораторії.
05
![Зберігання сировини](/wp-content/themes/ekor/assets/img/step-5.png)
06
Виробництво
На етапі виробництва зерно проходить шлях від сировини до готової продукції: очищення, гідротермію, сушку, лущення, шліфування, полірування, подрібнення та інші процеси виробництва.
06
![Виробництво](/wp-content/themes/ekor/assets/img/step-6.png)
07
Очистка фотосепаратором
Фотосепаратор – одна з найсучасніших машин в зерноочистці. Він забезпечує фінішний контроль по багатьом параметрам. За допомогою фотосепаратора видаляються зіпсовані зерна та інші домішки, які за кольором та розміром відрізняються від заданого еталону.
Фотосепаратор
07
![Фотосепаратор](/wp-content/themes/ekor/assets/img/step-7.png)
![Фотосепаратор](/wp-content/themes/ekor/assets/img/step-7-mobile.png)
08
Пакування
Уся готова продукція фасується у пакети із масою нетто 0,9 кг., 1,0 кг., або мішки вагою 10 кг., 40 кг., 45 кг. та 50 кг. Пакети складаються в групові пакування, з відповідним маркуванням на етикетках.
08
![Пакування](/wp-content/themes/ekor/assets/img/step-8.png)
09
Зберігання
Готова упакована продукція розміщується на стелажах та зберігається окремо по кожному виду, сорту і даті виробництва. Складські приміщення відповідають нормам зберігання упакованої продукції.
09
![Зберігання](/wp-content/themes/ekor/assets/img/step-9.png)
10
Відвантаження
На завершальному етапі продукція переходить в фазу реалізації товару. Завдяки плануванню та стабільному виробництву ми маємо можливість в короткий термін обробити та відвантажити усі отримані замовлення від торговельних мереж, щоб наша продукція завжди була поруч з вашим домом. Ви вже сьогодні можете знайти смачну та здорову основу раціону для своєї (всієї) сім’ї.
10
![Відвантаження](/wp-content/themes/ekor/assets/img/step-10.png)
Наші нагороди
Наші партнери
Команда «Екор ТЗ» має чітко визначену мету: забезпечити українські торгові мережі та кожного українця якісними, смачними зерновими культурами з якісної сировини за хорошою ціною та чіткою системою співпраці.
Разом із заведенням на ринок якісного продукту, наша команда прагне систематично формувати та розвивати культуру споживання круп, а також популяризовувати цю філософію серед людей, які дбають про своє здоров’я.