Крупи ячмінні
Ячна крупа – джерело клітковини та фосфору, завдяки яким нормалізується робота шлунково-кишкового тракту, забезпечується хороший обмін речовин в організмі та підтримка діяльності мозку.
![Крупи пшеничні](https://ekor.net.ua/wp-content/uploads/2022/12/dfggf.png)
![Крупи ячмінні](https://ekor.net.ua/wp-content/uploads/2022/12/product-main-img577.png)
![Крупи горохові](https://ekor.net.ua/wp-content/uploads/2022/12/horoh_add_to_cart.png)
![Крупи гречані](https://ekor.net.ua/wp-content/uploads/2022/12/dot-1.png)
![Крупи перлові](https://ekor.net.ua/wp-content/uploads/2022/12/product-main-img3444.png)
![Крупи рисові](https://ekor.net.ua/wp-content/uploads/2023/10/рис-vfktymrbq.png)
![Булгур](https://ekor.net.ua/wp-content/uploads/2023/10/булгур-міні.png)
![](https://ekor.net.ua/wp-content/uploads/2023/02/ячмінь-750х650.png)
Крупи ячмінні (ячні) від торгової марки «ЕКОР» – це ретельно очищені, подроблені частинки зерна ячменю без висівок, попередньо звільнені від квіткових плівок, плодових оболонок, що мають вигляд білих або злегка жовтуватих гранул-крупинок різної форми.
На відміну від перлових круп – ячмінні (ячні) крупи не піддаються шліфовці та поліровці.
Завдяки відсутності процесів шліфування та полірування у процесі виробництва – ячмінні (ячні) крупи наділені великою кількістю клітковини, що позитивно випливає засвоєння жирів та вуглеводів.
Ячмінь звичайний містить близько 10% від добової норми рослинного білку, що робить його особливо поживною та ситною стравою в щоденному раціоні.
![cooking](https://ekor.net.ua/wp-content/uploads/2023/01/Ячмінна-1.png)
Крупи ячмінні (ячні) від торгової марки «ЕКОР» – це на 100% натуральний продукт, осередок клітковини, поживних мікроелементів та хороша база для побудови здорового щоденного раціону усієї родини.
Як смачно приготувати ячну кашу та в які страви додавати ячмінні крупи шукайте у розділі «Рецепти» або переходьте за посиланням.